Selasa, 16 April 2019

45+ Onur Restaurant Bayrampaşa Background

45+ Onur Restaurant Bayrampaşa Background. Onur restaurant iletişim bilgileri, (0212) 493 10., yorumları nasıl, i̇stanbul bayrampaşa vatan mahallesi esenler caddesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. İstanbul bayrampaşa mekanları arasında yer alan onur restaurant, adresi, yorumları, resimleri ve menüsü ile mekan.com'da.

Onur Et Lokantasi Bayrampasa Istanbul Firsatlari Firsat Bu Firsat
Onur Et Lokantasi Bayrampasa Istanbul Firsatlari Firsat Bu Firsat from www.firsatbufirsat.com
Photos, address, and phone number, opening hours, photos, and user reviews on yandex.maps. Onur restaurant için fotoğraf, fiyat, menü, adres, telefon, yorumlar, harita ve daha fazlası meyhankoli'de. Sofram restaurant i̇stanbul ilinin bayrampaşa ilçesinde bulunmaktadır.

Bayrampaşa'da saray restaurant için telefon, web sitesi, çalışma saatleri, kullanıcı yorumları ve nasıl gidileceği hakkında bilgi almak için tıklayın!

Onur restaurant koru ile alacarte, canlı müzik, nişan, düğün, özel davet geceleri hizmetleri 0282 768 26 36 www.onurrestaurantkoru.com. Onur restaurant koru ile alacarte, canlı müzik, nişan, düğün, özel davet geceleri hizmetleri 0282 768 26 36 www.onurrestaurantkoru.com. Fotoğrafları, adresi, telefon numarası, çalışma saatleri, fotoğrafları ve müşteri yorumları yandex haritalar'da. Bayrampaşa ve restaurant hakkında şikayet yazmak, bayrampaşa ve restaurant ile ilgili sorunlar ve kullanıcı yorumları için tıklayın!


Tidak ada komentar:

Posting Komentar