Senin, 27 Mei 2019

36+ Ayten Alpman Bir Başkadır Benim Memleketim Pictures

36+ Ayten Alpman Bir Başkadır Benim Memleketim Pictures. Bin can feda bir tek dostuma. .maral dizisi fox o hayat benim dizisi kanal d poyraz karayel dizisi atv racon ailem i̇çin dizisi.

Promo Ayten Alpman Bir Baskadir Benim Memleketim Nadir Cd Fiyati Ve Ozellikleri Gittigidiyor
Promo Ayten Alpman Bir Baskadir Benim Memleketim Nadir Cd Fiyati Ve Ozellikleri Gittigidiyor from mcdn01.gittigidiyor.net
Her köşesi cennetim ezilir yanar içim. .51 memleketim 02:48 bir başkadır benim memleketim gösterisi i̇pekböceği anaokulu 06:07 ali i̇nsan memleketim 03:01 candan erçetin memleketim l'aveugle 03:38 ayten alpman bir başkadir. Havasina suyuna tasina topragina bin can feda bir tek dostuma her kosesi cennetim ezilir yanar icim bir baskadir benim memleketim.

1972 yılında yaptığı ve sözlerini fikret şeneş'in yazdığı bir başkadır benim memleketim 1974 yılında tekrar 45lik plak olarak.

.pek yanık bağrı türkü söyler çobanı zengin fakir hepsi de sevdalı ben gönlümü eylerim gerisi allah kerim bir başkadır benim memleketim. Havasina suyuna tasina topragina bin can feda bir tek dostuma her kosesi cennetim ezilir yanar icim bir baskadir benim memleketim. Anadolum bir yanda yiğit yaşar koynunda. Ayten alpman son yolculuğuna uğurlandı.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar