Sabtu, 05 Januari 2019

Download Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli PNG

Download Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli PNG. Başkan recep tayyip erdoğan, tbmm yasama yılı açılış töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 2023'te adayımız sayın recep tayyip erdoğan'dır.

Cumhurbaskani Erdogan Ile Mhp Lideri Bahceli Bir Araya Geliyor Gundem Haberleri
Cumhurbaskani Erdogan Ile Mhp Lideri Bahceli Bir Araya Geliyor Gundem Haberleri from im.haberturk.com
A haber başkan recep tayyip erdoğan, tbmm'de mhp lideri devlet bahçeli ile. Cumhurbaşkanlığı külliyesi'nde saat 12.10'de başlayan kabul, basına kapalı gerçekleşti. .başkanı ahmet davutoğlu, akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın parti üyelerine yönelik o günden bu yana devletin her yerine yolsuzluk bulaştı, bahçeli'nin sesi çıkmaz.

Mhp genel başkanı devlet bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Top oynarken devlet bahçeli'nin camını kırsanız en fazla biraz nasihatle yırtarsınız ama recep tayyip erdoğan'ın camını kırsanız ne darbeciliğiniz eksik kalır ne de ergenekon üyeliğiniz. Devlet bahçeli, tarih birdir ve bütündür, adı da türk tarihidir. Top oynarken devlet bahçeli'nin camını kırsanız en fazla biraz nasihatle yırtarsınız ama recep tayyip erdoğan'ın camını kırsanız ne darbeciliğiniz eksik kalır ne de ergenekon üyeliğiniz. Mhp genel başkanı devlet bahçeli, dün yazılı bir açıklamada bulunmuştu.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar