Sabtu, 09 Maret 2019

48+ Masumlar Apartmanı 8 Bölüm Fragmanı Izle Images

48+ Masumlar Apartmanı 8 Bölüm Fragmanı Izle Images. Masumlar apartmanı 8.bölüm fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. Trt 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen masumlar apartmanı dizisinin yeni bölümü 3 kasım salı akşamı saat 20.00.

Masumlar Apartmani 8 Bolum Fragmani Izle Masumlar Apartmani Haber16
Masumlar Apartmani 8 Bolum Fragmani Izle Masumlar Apartmani Haber16 from www.haber16.com
Masumlar apartmanı son bölümde han'ın herkesten gizli tuttuğu esas hakikat gün yüzüne çıktı ve peşine düşen i̇nci'nin de ağızları açık bırakan masumlar apartmanı 8.bölüm fragmanı izle… Dizinin yayınlanması ile birlikte bazı izleyiciler ilk bölümleri. Trt 1'in yeni dizisi olan masumlar apartmanı, reytinglerde birinci sırayı aldı bırakmıyor.

Masumlar apartmanı 20.00'da trt 1 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor.bugün yayınlanan 7.bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen masumlar apartmanı'nın 8.bölüm fragman yayında.

Fragmanı tv ile aynı anda sitemizde yerini alacaktır. Trt 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen masumlar apartmanı dizisinin yeni bölümü 3 kasım salı akşamı saat 20.00. Masumlar apartmanı konusu ve tüm detaylar haberimizde…. Merakla beklenen yeni bölümünde neler olacak?


Tidak ada komentar:

Posting Komentar