Selasa, 05 Maret 2019

50+ Vizon Rengi Duvar Boyası Pictures

50+ Vizon Rengi Duvar Boyası Pictures. Koyu derken, toprak tonları, koyu kahveler, vizon renkleri, griler ve hatta siyahlardan bahsediyorum. Açık renk tonları ile de gayet uyumlu olur.

Vizon Rengi Duvar Boyasi Ornekleri Evde Mimar
Vizon Rengi Duvar Boyasi Ornekleri Evde Mimar from www.evdemimar.com
Kahverengi ile gri arasında kalmış bir renktir ve ev dekorasyonunda en çok kullanılan renkler arasında ilk sıralarda yer alır. Diğer renkler ile oldukça uyumludur. Sizler için trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile birlikte hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz.

Vizon rengi hayatımızda birçok yerde kullandığımız renkler arasındadır.

96 senesinde evlendiğimde bir sarı furyası oluştu ve salonlar, oturma odaları sarıya boyandı. Sıvıyağ çikolata, şekerleme baharat gıda aroma ve boyası bal, reçel un ve unlu mamüller kuruyemiş, cips yöresel ürünler süt ve şarküteri ürünleri şeker ve tuz diyabetik gıda bakliyat tümünü gör. Kahverengi ile gri arasında kalmış bir renktir ve ev dekorasyonunda en çok kullanılan renkler arasında ilk sıralarda yer alır. Duvarlarınızda vizon rengini uygularken vizon rengini düz bir şekilde uygulayabileceğiniz gibi desenli duvar kağıdı ya da boyalarla desenler de oluşturabilirsiniz.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar