Selasa, 19 Maret 2019

View Dilara Aksüyek Ceyhun Mengiroğlu Ayrıldı Images

View Dilara Aksüyek Ceyhun Mengiroğlu Ayrıldı Images. Aksüyek, sevgilisi ceyhun mengirlioğlu ile ayrıldığı iddialarına yanıt verdi. Çift önceki gün bebek'te ilk kez görüntülendi.

Hazal Filiz Kucukkose Tuan Tunali Yi Ceyhun Mengiroglu Yla Mi Aldatti Magazin Haberleri
Hazal Filiz Kucukkose Tuan Tunali Yi Ceyhun Mengiroglu Yla Mi Aldatti Magazin Haberleri from i.pstimaj.com
.el ele görüntülenen sevgililerden dilara aksüyek'in birçok kez aynı ceketi, ceyhun mengiroğlu'nun ise aynı şapkayı kullandığı fark edildi. Fox`da yayınlanan 'adı mutluluk' dizisinde iki sevgiliyi canlandıran dilara aksüyek ve ceyhun mengiroğlu, nişantaşı'nda el ele görüntülendi. 1986 doğumlu olan ceyhun mengiroğlu, turizm ve otelcilik okur ve kısa bir süre otellerde işletmeci olarak çalışır.

Abone ol renkli sayfalar'i̇stanbullu gelin' oyuncuları dilara aksüyek, ceyhun mengiroğlu birlikte yakalandılar!

Dilara aksüyek, cihangir'de köpeğini dolaştırırken objektiflere takıldı. Fox`da yayınlanan 'adı mutluluk' dizisinde iki sevgiliyi canlandıran dilara aksüyek ve ceyhun mengiroğlu, nişantaşı'nda el ele görüntülendi. Milliyet gazetesi'nden emrah akçaay'ın haberine göre beş yıllık sevgilisi ve meslektaşı ceyhun mengiroğlu'yla ayrıldığı iddialarına oyuncu, evet, ayrıldık. Dilara aksüyek sevgilisi ceyhun mengiroğlu ile nişantaşı'nda sokak ortasında neden tartıştı?


Tidak ada komentar:

Posting Komentar